2011. szeptember 19., hétfő

Partnereink

Mert fiatal vagyok ...
fiatalvagyok.blogspot.com -


   Egy blog, amely a fiatalokkal foglalkozik, szerelmi tippek, tanácsok. A blogban helyett kaptak apró érdekességek is, amelyek főként azért vannak, hogy kellemesebbé tegyék az ittlétet.
   Ez a blog, azért került kiemelt helyre az oldalunkon, mert ennek a blognak a létrejötte adta az ötletet, hogy elindítsuk Alsósófalva blogját és a szakmai oldal minden egyes trükkjét innen tanultuk.









Egy szolgáltatás, amelynek segítségével megtalálható minden 1776-1896 közötti alsósófalvi, református ember adatainak elérhetősége az interneten.


 Amennyiben link partner szeretne lenni, helyezze el valamelyik bannerünket az oldalán. A bannerek az Ajánljon minket! oldalon tekinthetőek meg. Miután elhelyezte kérjük, írjon egy emailt nekünk, melyben megadja az oldalának címét, webcímét, rövid leírást, esetleg egy logót, amelyet szeretne ha megjelenítenénk. 

   Ezek után a linkje bekerül a partnerlistába. Amennyiben több, mint egy hét is eltelt, és mégsem került be a listába, az azt jelenti, hogy úgy véltük, hogy az oldala tartalmilag nagyon eltér a blogunk tartalmától, vagy erkölcsileg nem elfogadható partnernek. 

   Ha mi vettük fel önt elsőként partnernek, akkor is kérjük írja meg, ha más bannert szeretne megjelenítettni, vagy ha leírást akarna mellékelni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése