2012. február 21., kedd

Dragi vizitatori!


   Bine v-am găsit pe blogul Ocnei de Jos! Suntem bucuroşi să vă avem alături de noi, acum şi în limba română. Cu următorul mic rezumat am dori să vă facem navigarea pe site cât mai plăcută. 

   Ocna de Jos este un sat în inima regiunii Sărăţeni, formând înpreună cu Ocna de Sus satul Sărățeni, urmând a fi recunoscut ca sat independent în anul 1803. Satul este unic nu numai pentru stâncile sale din sare unice în Europa, cât şi pentru tradiţiile şi obiceiurile pline de simboluri populare specific regiunii. Obiectivul Blogului este de a prezenta și îngriji aceste valori. Conţinutul este în continuă dezvoltare. 

   În primul rând aş dori să evidențiez dialectul unic al regiunii Sărăţeni. Am încercat să adunăm cât mai multe cuvinte regionale pe care le puteţi găsi în meniul  Tájszavak  (Regionalisme). 

   În încercarea noastră de a vă prezenta mai multe date vizuale, am creat următoarele meniuri : Fotók  (Poze) ,  Falurészletek fotókban  (Poze din sat) și  Videók  (Videouri). Accesați-le dând click pe meniul dorită. 

   Invitaţiile pentru evenimentele culturale sunt expuse în meniul  Rendezvények  (Evenimente). Rapoartele acestor evenimente le veţi găsi în meniul  Beszámolók  (Relatări). 

   Conținutul este expus pe partea stângă sub denumirea „Olvasnivalók” (Materiale de citit), iar sub acestea veți găsi știrile cele mai citite din toate timpurile. 

Vă dorim distracție plăcută! 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése